5. pro 2013.

Testo s bundevom i keljom






Potrebno je :
  • 400 g testa 
  • 500 g kelja rezanog na trakice
  • 200 g sveže žute bundeve izrezane na kockice
  • manja glavica luka
  • 2 čena belog luka
  • ribani sir parmezan  ili ribani posni sir
  • ulje
  • začini
Priprema :
  • u vreloj, slanoj vodi zakuvati testo, dodati malo ulja i kuvati 15-20 min
  • procediti  i  isprati u vodi
  • na 2-3 kašike ulja kratko upržiti sitno rezani luk (luk uvek malo posoliti , lepši okus ) ,dodati bundevu i kelj
  • dinstati 20-30 min  ; dolevati pomalo vode
  • začiniti , dodati malo bibera i kurkume
  • pomešati kelj i testeninu
                                                                 Prijatno !


                                                                  

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala što ste posetili ovaj blog !